Kolego, jeśli będziesz chciał sprzedać auto za tą niższą stronę swoich widełek, daj znać...
Opony zimowe Dębica
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Arek NCo myślicie na temat DĘBICY FrigoO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Na śniegu te Dębice wymiatają, ale trzeba uważać na mokrym asfalcie.
Więc do jazdy głównie w mieście (częściej droga jest mokra po solance niż ośnieżona) poszukałbym czegoś innego. A na wiochę Frigo będą super za tą cenę.
BTW: http://www.autocentrum.pl/go/338__Te...439060800.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3miałem Frigo na Fordzie i bardzo sobie chwaliłem. Do Octavi na pierwszy sezon założeyłem Kormorany Snowpro i źle mi się jeździło. Teraz jeżdżę na Barum Polaris 2 i jestem bardzo zadowolony.
Zamieszczone przez Arek NMam zamiar kupic opony zimowe do octavii 195/65 R15 . Co myślicie na temat DĘBICY Frigo (137zł to raczej dobra cena ) ???NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Arek N, jak jeździsz raczej ekonomicznie (czyt. wolno) spokojnie wystarczy. Głośność opon to zjawisko rozpoznawalne raczej pow. 80km/h i tu zgaadzam się z większością - Dębica jest głośna. Mokry asfalt - przyzwoita, chociaz nie zachwyca. Śnieg - jazda po śniegu i wykopywanie ze śniegu doskonałe. W małych autkach (głównie miasto) od kilkunastu lat stosowałem na zimę zawsze DębicęFrigo. Większe - z uwagi na nieco inny styl jazdy i prędkości - Pirelli W190 i W190Snowcontrol(nigdy więcej), Bridgestony (nie pamiętam jakie dawniej i teraz też mam), Michelin Primacy Alpin (O2).
Komentarz
-
Komentarz